duminică, 23 noiembrie 2014

Ketchup de casa

    In continuare va voi scrie reteta mamei de ketchup,facut cu rosii si ingrediente  din propria gradina. Puteti injumatatii cantitatile.
   5 kg ardei kapia rosu
   1/2 l ulei
   2 linguri miere
   2 linguri mustar
   sare
   piper
   cimbru(dupa gust)
   2 linguri bulion(de casa sau Sultan)
  Se coc ardeii,se curata de seminte,se dau prin masina de tocat. Se incinge uleiul si se adauga pasta de ardei amestecandu-se continuu la foc mic.Se adauga mierea,mustarul,si restul ingredientelor,amestecandu-se dupa fiecare.Se pune in borcane de 400 gr si se fierbe la bain-marin)
  
Sfat:compozitia sa fie fierbinte cand o puneti in borcane.Nu se foloseste conservant.
Totul este natural si gustos.
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu