1 linguriţă
|
1 lingură
|
1 phar sau cană rasă de 250 ml
| |||
ALIMENT
|
rasă
|
cu vârf
|
rasă
|
cu vârf
| |
FĂINA |
4 g
|
6 g
|
12 g
|
25 g
|
150 g
|
ZAHĂR tos |
5 g
|
8 g
|
16 g
|
23 g
|
200 g
|
ZAHĂR PUDRĂ |
4 g
|
8 g
|
17 g
|
25 g
|
180 g
|
LAPTE PRAF |
3,5 g
|
5 g
|
17 g
|
20 g
|
120 g
|
GRIŞ |
4 g
|
6,5 g
|
13 g
|
20 g
|
180 g
|
OREZ |
8 g
|
-
|
-
|
25 g
|
220 g
|
MĂLAI |
4 g
|
5 g
|
15 g
|
20 g
|
225 g
|
PESMET |
3 g
|
6 g
|
12 g
|
16 g
|
150 g
|
SARE |
8 g
|
10 g
|
17 g
|
25 g
|
320 g
|
NUCI MĂCINATE |
4 g
|
7 g
|
20 g
|
25 g
|
275 g
|
CACAO PUDRĂ |
3 g
|
6 g
|
10 g
|
25 g
|
130 g
|
GELATINĂ |
5 g
|
-
|
10g
|
15 g
|
-
|
PIPER pisat |
5 g
|
-
|
-
|
-
|
-
|
APĂ, VIN |
5 g
|
-
|
15 g
|
-
|
250 g
|
LAPTE |
5 g
|
-
|
20 g
|
-
|
250 g
|
ULEI |
4 g
|
-
|
30 g
|
-
|
240 g
|
OŢET |
7 g
|
-
|
20 g
|
-
|
320 g
|
BULION |
8 g
|
-
|
25 g
|
-
|
250 g
|
SMÂNTÂNĂ |
10 g
|
-
|
25 g
|
-
|
250 g
|
SIROP |
13 g
|
-
|
16 g
|
-
|
330 g
|
MIERE |
15 g
|
-
|
21 g
|
-
|
360 g
|
UNT sau MARGARINĂ |
10 g
|
12 g
|
20 g
|
25 g
|
160 g- 180 g
|
Sursa:http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/01/masurarea-ingredientelor-in-bucatarie.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu