duminică, 23 noiembrie 2014

Cum cantarim ingredientele in bucatarie?


1 linguriţă

1 lingură
1 phar sau cană rasă de 250 ml
ALIMENT
rasă
cu vârf
rasă
cu vârf
FĂINA
4 g
6 g
12 g
25 g
150 g
ZAHĂR tos
5 g
8 g
16 g
23 g
200 g
ZAHĂR PUDRĂ
4 g
8 g
17 g
25 g
180 g
LAPTE PRAF
3,5 g
5 g
17 g
20 g
120 g
GRIŞ
4 g
6,5 g
13 g
20 g
180 g
OREZ
8 g
-
-
25 g
220 g
MĂLAI
4 g
5 g
15 g
20 g
225 g
PESMET
3 g
6 g
12 g
16 g
150 g
SARE
8 g
10 g
17 g
25 g
320 g
NUCI MĂCINATE
4 g
7 g
20 g
25 g
275 g
CACAO PUDRĂ
3 g
6 g
10 g
25 g
130 g
GELATINĂ
5 g
-
10g
15 g
-
PIPER pisat
5 g
-
-
-
-
APĂ, VIN
5 g
-
15 g
-
250 g
LAPTE
5 g
-
20 g
-
250 g
ULEI
4 g
-
30 g
-
240 g
OŢET
7 g
-
20 g
-
320 g
BULION
8 g
-
25 g
-
250 g
SMÂNTÂNĂ
10 g
-
25 g
-
250 g
SIROP
13 g
-
16 g
-
330 g
MIERE
15 g
-
21 g
-
360 g
UNT sau MARGARINĂ
10 g
12 g
20 g
25 g
160 g- 180 g

Sursa:http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/01/masurarea-ingredientelor-in-bucatarie.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu